Grija cu ala micu!

Mi s-a parut dintotdeauna ca cei care se ocupa de copii ar trebui sa fie niste persoane deosebite.
Calde, optimiste, vesele, pline de energie si culoare.
Si putin sarite de pe fix, ca sa poata suporta toate strigatele si tropaielile din jur.
Rory in numeste oameni "nenorociti" si "tristi" "buni de nimic" si "dezgustatori". Nu e nimic mai rau pentru prietenul meu irlandez din Mallorca decat un REP(reprezentant - angajat al companiei hoteliere pentru a avea grija de copiii oaspetilor)- poate doar un turist britanic!

Am avut ocazia de curand sa fiu un fel de varianta romaneasca a REP-ilor maiorchini.
Experienta pe care am savurat-o din plin.
Il joc pe iepurasul Pufu in povestea "Alice in tara minunilor" pentru cateva sute de copii clujeni. Am urechiuse, labute si codita ...pufoasa. Da, e voie la ras! Ca e ceva tare tare de tot.

Nu vreau sa spun nimic.. neortodox... despre colegii mei de trupa, desi de la asta pornisem de fapt. Doar ca ... mare grija cu ala micu, dom'ne! Il lasi cu astia?!!!

Niste specimene mai mari n-am intalnit in viata mea!
Poate doar REPU- tip, imbracat in femeie de asta vara care isi tinea cu mainile de fusta, ca i-o sulfa vantu, draga! S-a suparat foc cand i-a strigat un nebun de la o masa ca seamana cu Boy George! Tipu cu apropou era si bisexual... I-a aratat semnu pacii, magar nesimtit care este!

REPII astia autohtni se cred actori si se balangane inaintea spectacolului ca, vezi bine, ce tot intrebi, au emotii micutii... Nu le prea plac copiii, nici macar sa-i atinga - aici cam au dreptate, majoritatea sunt balosi ;)
Se ofusecheaza daca e galagie, "Astia micii sunt prea needucati, nici nu ne asculta!".
Da, de parca si tu te-ai abtine daca ai vedea un iepure si un sobolan batandu-se!
Sunt mofturosi si antipatici in viata lor reala, dincolo de mustati si coronite lucioase.
Vorbesc suuuuuper porcos si-s nebuni de legat!
Cum se zice in carte: ce bine de copiii care nu vad cat de dusi sunt aduuuultiiii care, in principiu, ar trebui sa aiba grija de eeei!
EEEEH! am ajuns tot la vorba lu Rory! Sa fiu parinte m-as gandi de doua ori inainte sa mi-l dau pe ala micu lu asta! Grija! Grija! Nici macar lu Pufu!

Comentarii

Postări populare